Kampionati U17 i vajzave, rezultatet dhe gjendja tabelore pas xhiros së 16-të

Një ndër prioritetet më të mëdha në zhvillimin e futbollit mbetet edhe masivizimi i atij të vajzave. Kampionati U17 në të dy grupet po bëhet çdoherë e më interesant.

Janë plot 22 skuadra të ndara në dy grupe që po garojnë në një kampionat shumë interesant. Kadetet ose futbollistet U17, po kontribuojnë në zhvillim e futbollit të vajzave, shkruan Futbollikosovar.net.

Në Grupin A skuadra që prin për momentin është Bazeli 2015 me 48 pikë të arkëtuara, kurse garë e rivalitet më i fortë është në Grupin B, aty ku Dukagjini dhe 16 Qershori ndajnë vendin e parë me 40 pikë, kurse menjëherë pas tyre pason Malisheva.

Rezultatet e xhiros së 16-të:


Tabela në të dy grupet: